Skip to main content
ADVERTISE.

Meta & Instagram

Bij ONPRESSIVE specialiseren we ons in het ontwerpen van gepersonaliseerde META en Instagram advertentiecampagnes die datagedreven, resultaatgericht en gericht zijn op de groei van uw bedrijf.

  • Geavanceerde Targeting en Automatisering
  • Betrouwbare Resultaten en Groei
  • We sturen op winst, waardoor jij jouw bedrijf verder op kan schalen.
Online kennismaken?

40m.

Gebruikers

18.000

Unieke gebruikers

40m.

Gebruikers

40m.

Gebruikers

Dé TikTok specialist van het noorden!

Waarom Kiezen voor TikTok Adverteren?

TikTok is meer dan alleen een social media platform; het is een cultureel fenomeen dat unieke kansen biedt voor merken om op een leuke en interactieve manier in contact te komen met hun doelgroep. Hier zijn enkele overtuigende redenen om TikTok advertenties te overwegen:

  • Hoge Betrokkenheidspercentages: Met een betrokkenheidspercentage van 29% presteert TikTok beter dan veel andere sociale media platforms​.
  • Invloedrijk Platform: 83% van de TikTok gebruikers geeft aan dat het platform een rol speelt in hun aankoopbeslissingen​.
  • Dagelijkse Actieve Gebruikers: 34% van de gebruikers plaatst dagelijks content, wat zorgt voor een dynamische en constant verfrissende omgeving voor uw advertenties​.

Benieuwd naar onze aanpak? Lees dan snel verder of neem contact op!

Boek een afspraak

Adverteren op META en Instagram met ONPRESSIVE: Onze plan van aanpak.

Boek een afspraak

Doelgroepanalyse:

We beginnen met een grondige analyse van uw doelgroep, inclusief demografische gegevens, interesses en online gedrag. Dit stelt ons in staat om zeer gerichte advertenties te maken die resoneren met uw publiek.

Strategie en Creatieve Content Creatie

Ons team van creatieve experts ontwerpt boeiende en visueel aantrekkelijke advertenties, van carrousel- en videoadvertenties tot gesponsorde verhalen en IGTV-video’s. We zorgen ervoor dat de inhoud niet alleen mooi is, maar ook in lijn met uw merkidentiteit en marketingdoelen.

Campagne Setup en Beheer

We zetten uw META en Instagram advertentieaccount op en creëren campagnes met duidelijke doelstellingen, zoals merkbekendheid, verkeer of conversie. We beheren uw biedstrategieën en budget om maximale ROI te garanderen. Ons team monitort de prestaties nauwlettend en optimaliseert de campagnes continu.

Datagedreven Optimalisatie en rapportage

Door gebruik te maken van geavanceerde analysetools volgen we de prestaties van elke campagne en voeren we datagedreven aanpassingen door. Dit kan inhouden dat we advertentiemateriaal aanpassen, doelgroepsegmenten verfijnen of budgetten verschuiven om de best mogelijke resultaten te behalen.

Transparantie is cruciaal. We bieden gedetailleerde rapporten over de prestaties van je campagnes, met inzichten in metrics zoals CPC, CTR, ROAS en advies.

Quality Work

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een strategie call in!

Boek een afspraak