Facebook & Instagram Advertising

Verkoop op de bekendste platformen.

17.6

Van de wereldpopulatie gebruikt Instagram

+96%

Van de marketeers geeft aan Instagram stories te gebruiken

5.2

ROAS
instagram logo

Miljoenen actieve gebruikers per dag!

Met een zeer visueel en boeiend platform biedt Instagram je de beste resultaten voor marketingcampagnes. Een partnerschap met een ervaren bureau zoals Onpressive kan helpen om jouw waardevolle advertentie-uitgaven te maximaliseren en tegelijkertijd nieuwe klanten te converteren om succesvol te zijn op deze social media-app!

Facebook advertising

Facebook heeft meer dan een miljard gebruikers per maand. Het is noodzakelijk voor elk e-commerce merk om optimaal te profiteren van social ads met ondersteuning van een bureau dat proactief is over het succes van jouw campagne.

facebook logo png

De voordelen van adverteren op Facebook & Instagram

Bereik Een Groot Publiek

Als bedrijfseigenaar ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om potentiële klanten te bereiken en je merk te laten groeien. Met meer dan 2 miljard maandelijks actieve gebruikers bieden Facebook en Instagram een enorm publiek waarmee je in contact kunt komen.

Adverteren op deze platforms kan een effectieve manier zijn om je doelgroep te bereiken en je zakelijke doelen te bereiken.

Gericht Adverteren

Een van de leuke dingen van adverteren op Facebook en Instagram is dat je je advertenties kunt richten op specifieke demografische gegevens, interesses en zelfs locaties. Zo kun je de mensen bereiken die waarschijnlijk het meest geïnteresseerd zijn in je product of dienst.

Als je bijvoorbeeld producten verkoopt voor nieuwe ouders, kun je je advertenties richten op mensen die onlangs ouders zijn geworden of die wonen in gebieden met een hoge concentratie gezinnen met jonge kinderen.

Met de mogelijkheid om je advertenties zo specifiek te richten, kun je ervoor zorgen dat je boodschap de juiste mensen bereikt en dat je het meeste uit je advertentiebudget haalt.

Verhoog Volgersaantal

Als je je aanhang op sociale media wilt vergroten, is adverteren op Facebook en Instagram een geweldige manier om dat te doen. Door je advertenties te richten op mensen die geïnteresseerd zijn in je product of dienst, kun je in contact komen met potentiële klanten en je merk laten groeien.

Met de juiste strategie kun je een groot aantal mensen bereiken met je boodschap en een aanhang opbouwen van mensen die geïnteresseerd zijn in wat je te zeggen hebt. Dus als je op zoek bent om met meer mensen in contact te komen en je bedrijf te laten groeien, is adverteren op Facebook en Instagram een geweldige optie.

Zoals je kunt zien, zijn er veel voordelen aan adverteren op Facebook & Instagram. De voordelen nog even kort op een rij:

-Verkoop, aanvragen & registraties stimuleren:
Met geavanceerde targeting mogelijkheden richten we ons tot jouw doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste boodschap om positieve ROI-resultaten voor jou te behalen.

-Concurrenten verslaan:
Grijp kansen waar je concurrenten verslappen en richt je op degenen die bij concurrenten winkelen.

-Vergroot je bekendheid:
Met foto-, video- en Stories-advertenties is er een enorme kans om effectief in contact te komen met mensen die jouw product of dienst nog niet kennen.

-Nieuwe klanten vinden:
Heeft u al een bestaand klantenbestand? Adverteren op Facebook kan de meest
effectieve optie zijn om je te helpen uit te breiden naar nieuwe locaties en gebieden.

-Verhoog je aantal volgers:
Wij helpen klanten een aanhang op te bouwen van degenen die daadwerkelijk een directe interesse hebben in onze klanten voor toekomstige omzetverhogende mogelijkheden.

Remarketing:
Wij personaliseren en stemmen reclame-ervaringen af op degenen die belangstelling hebben getoond voor jouw product (dynamische remarketing) of dienst om de verkoop of het gewenste resultaat te helpen voltooien.