Adverteren op Linkedin

Gericht adverteren op basis van uitgebreide criteria.

227%

Effectievere leadgeneratie dan ieder ander social media platform

46%

Van het social media verkeer naar de websites van B2B bedrijven komt van Linkedin

50%

Wanneer een Linkedin Post eindigt met een vraag, genereer je 50% meer engagement.
linkedin logo png

Gericht adverteren op basis van uitgebreide criteria.

Controle over het budget.

Groot potentieel bereik in een zakelijke doelgroep.

Op lange termijn geschikt voor naamsbekendheid.

business linkedin

De voordelen van adverteren op Linkedin:

LinkedIn biedt een unieke manier om je ideale klantenbestand te bereiken. Met een geavanceerd targeting systeem kun je advertenties beperken tot bepaalde gebruikers of bedrijven die aan specifieke criteria voldoen, wat het zoveel interessanter maakt dan andere sociale media platforms zoals Facebook.

LinkedIn's analysetools zorgen er ook voor dat adverteerders geen tijd en geld verspillen aan ineffectieve advertentiecampagnes - ze geven kristalheldere inzichten in wat goed (en slecht) werkt, samen met nuttige tips over hoe je dit krachtige advertentiemedium het best kunt gebruiken.

LinkedIn advertenties zijn een geweldige manier om je doelgroep te bereiken, maar ze kunnen duur zijn. Gelukkig is er een alternatief waarmee je meer kunt halen uit elke advertentie-euro die je op dit platform uitgeeft - uitbesteden! Al met al is het goed te doen als je weet wat je doelen zijn voor het gebruik van de LinkedIn marketing strategie; of het nu gaat om het vinden van nieuw personeel of het werven van B2B klanten - neem contact op met ons, zodat we eventuele vragen/zorgen over jouw strategieën samen kunnen beantwoorden.