Conversie optimalisatie (CRO)

Een van de meest onderschatte aspecten van de social advertising funnel.

svg+xml;charset=utf

Waarde per bezoeker vergroten

Het belangrijkste voordeel van conversie optimalisatie is dat je met jullie bestaande bezoekers meer gaat verkopen en daardoor meer rendement zal halen uit de website.

Verbeteren op basis van webstatistieken, dus meetbare resultaten.

We maken gebruik van jullie bestaande data, verzamelen feedback van gebruikers via verschillende tools zoals HotJar en passen we learnings uit de consumentenpsychologie toe.

results

Onderschat CRO niet!

Hoe presteert jullie website in het algemeen en hoe converteren jullie landingspagina’s vanuit advertenties? Dit is vaak een van de meest onderschatte aspecten van de social advertising funnel.

Beeld je dit eens in: Je hebt een geweldige campagne lopen op bijvoorbeeld facebook, instagram of tiktok. De content scoort erg goed bij je doelgroep, mensen zijn geïnteresseerd in je product of dienst en klikken vol verwachting naar je website. Laat de drama maar beginnen: De laadsnelheid van je website is zó traag dat ze een kop koffie kunnen zetten in de tussentijd. Of ze belanden op je landingspagina waar ze overspoeld worden met irrelevante info waar ze totaal niet op staan te wachten.

Dit zijn echte conversie killers die echt zonde zijn voor je goed draaiende campagne en je advertentie budget.

Dit moeten we natuurlijk niet hebben!

Hoe pakken we dit aan bij ONPRESSIVE?

Met ONPRESSIVE gaan we data gedreven te werk. We maken gebruik van jullie bestaande data, verzamelen feedback van gebruikers via verschillende tools zoals HotJar en passen we learnings uit de consumentenpsychologie toe. Na dit onderzoek gaan we aan de slag met de resultaten en maken een actie gericht plan met maar een uiteindelijk doel: Het conversie percentage verhogen!

Voordelen conversie optimalisatie:

Het belangrijkste voordeel van conversie optimalisatie is dat je met jullie bestaande bezoekers meer gaat verkopen en daardoor meer rendement zal halen uit de website. Dit betekent vervolgens weer dat jullie bijvoorbeeld meer advertentiebudget kunnen vrijmaken voor nieuwe bezoekers. Overige voordelen zijn:

- Verbeteren op basis van webstatistieken, dus meetbare resultaten.
- Waarde per bezoeker vergroten, waardoor je meer kunt investeren om deze bezoeker binnen te halen.
- Bezoekersgericht sturen en tot actie verleiden.
- Hogere Return On Investment (ROI);
- Verhoging van jullie omzet via de webshop.

Veel bedrijven onderschatten dit ontzettend belangrijke aspect van hun social advertising funnel. Ben jij benieuwd hoe jullie website of webshop ervoor staat? Plan dan een vrijblijvende afspraak in!