TikTok Ads

Verkoop op het populairste platform van dit moment.

20

Van de gebruikers verdient meer dan 75k

+77%

Toename van bestedingen van gebruikers op TikTok

18%

Engagement rate
tiktok logo

Meer dan 1 miljard actieve gebruikers per maand.

Instagram deed er zes jaar over om een miljard maandelijks actieve gebruikers te bereiken, TikTok deed dat in minder dan drie jaar.

52 minuten per dag om je klant te bereiken.

Gebruikers brengen veel meer tijd door op TikTok vanwege inhoud die hen langer bezig houdt.

tiktok ads

De voordelen van adverteren op TikTok:

Verhoogde Zichtbaarheid

Een van de grootste voordelen van marketing op TikTok is een verhoogde zichtbaarheid voor je bedrijf. Met meer dan 800 miljoen actieve gebruikers is de kans groot dat ten minste een deel van je doelmarkt de app gebruikt.

Door het creëren van boeiende inhoud en het uitvoeren van advertenties op TikTok, kan je een groot aantal potentiële klanten bereiken die je misschien niet had kunnen bereiken via andere kanalen.

Verbeterde Naamsbekendheid

Naast verhoogde zichtbaarheid kan marketing op TikTok ook helpen om de naamsbekendheid te verbeteren. Dit komt doordat TikTok-gebruikers veel meer geneigd zijn om merken te onthouden die ze op de app zien dan merken die ze op andere platforms zien.

TikTok-advertenties zijn vaak creatiever en trekken meer de aandacht dan traditionele advertenties. Als gevolg hiervan is de kans groter dat mensen die je advertenties op TikTok zien, zich jouw merk en wat je aanbiedt zullen herinneren.

Verhoogde Betrokkenheid

Een ander voordeel van marketing op TikTok is een verhoogde betrokkenheid met je doelgroep. Dit komt omdat TikTok gebruikers zeer betrokken zijn met de content die ze zien op de app. Ze zijn ook veel meer geneigd om content die ze leuk vinden te delen met hun vrienden en volgers.

Dit betekent dat als je inhoud creëert die resoneert met je doelgroep, zij meer geneigd zijn om zich ermee bezig te houden en het te delen met hun netwerk. Dit kan op zijn beurt leiden tot nog meer exposure voor jouw merk.

Zoals je kunt zien, zijn er veel voordelen aan adverteren op TikTok. TikTok biedt een uniek en krachtig advertentieplatform dat perfect is voor elk bedrijf dat een breed publiek wil bereiken.

Door user generated content kan je een hoge CTR behalen, en de “scroll stopping video’s” zijn ontworpen om de aandacht van de kijkers te trekken.

TikTok’s data-gedreven advertentiesysteem zorgt ervoor dat advertenties worden gericht op het meest relevante publiek, en het hoge conversiepercentage betekent dat bedrijven een hoog rendement op hun investering kunnen verwachten.

TikTok’s advertenties bieden ook een lagere kostprijs per view dan vele andere platforms, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor bedrijven van elke omvang.