Skip to main content

👋
We are ONPRESSIVE.

  • Jouw partner op het gebied van social advertising.
  • Wij bouwen al jaren succesvolle campagnes voor diverse merken en bedrijven die écht willen groeien, zoals jij.
  • Social Media Marketing specialisten & voorlopers
svg+xml;charset=utf
Social media Agency Groningen
Over Onpressive Luke Millar
Een aantal van onze klanten

Jullie groei staat centraal

Wij hebben we een duidelijke visie voor ogen: we streven ernaar om een toonaangevende marketing partner te zijn dat bekend staat om zijn data-gedreven aanpak, creatieve conecepten en het leveren van het beste resultaat voor jouw online groei. We geloven dat succesvolle marketing begint met het begrijpen van de unieke behoeften en doelstellingen van elke klant. Door nauw samen te werken en te luisteren naar onze partners, kunnen we op maat gemaakte strategieën ontwikkelen die de juiste doelgroep bereiken, de juiste boodschap overbrengen en waardevolle resultaten genereren.

Bij Onpressive zijn we gepassioneerd door wat we doen en genieten we van het zien dat onze partners groeien en succes behalen. We zijn trots op ons vermogen om resultaten te leveren die de verwachtingen overtreffen en waarde toevoegen aan de bedrijven die we bedienen. Samen met onze klanten bouwen we aan sterke merken, vergroten we de zichtbaarheid en bereiken we meetbare resultaten in de online wereld.

Social Advertising Groningen
Social Media Specialisten

Hoe wij werken.

Marketing Strategie Bepalen

Het startpunt van elke succesvolle campagne is een marketingstrategie. Aan de hand van jouw product of dienst en doelgroep maken wij een analyse op welke sociale media platformen en met welke content we ons gaan onderscheiden van de concurrent.

Gericht Content Creëren

Tijdens het ontwikkelen van de content is het belangrijk rekening te houden met wat jouw doelgroep wil zien en niet wat alleen maar mooi is om te zien. Dit gaat bij erg veel bedrijven fout en daarmee zien ze hun advertentie budget in rook op gaan.

Jouw Geld Het Best Besteed

Tijdens het draaien van de campagnes monitoren wij dagelijks de cijfers en optimaliseren wij advertenties waarbij dit nodig is. Zo weten we altijd dat elke besteedde euro goed wordt gebruikt.

Data-Driven Optimalisatie

Vervolgens rapporteren wij de campagnes en analyseren wij deze data met het oog op de vervolg campagne. Zo kunnen wij de nieuwe content verder optimaliseren en zorgen wij ervoor dat deze leiden tot keiharde conversies.

Scale your business

Scale your business

Scale your business

Scale your business

Scale your business

Conversie Online
Conversie Online
Erg prettig samenwerken met Onpressive!
G.E. Bleeker
G.E. Bleeker
Luke doet nu een tijdje mijn social advertising. Erg tevreden met het resultaat en de communicatie. Daarnaast denkt hij ook altijd mee over nieuwe ideeën en de beste uitvoering van al bestaande ideeën.
Merel Mulderij
Merel Mulderij
Luke van Onpressive helpt mij met het verzinnen van social content voor mijn webshop. Op basis van data kijkt hij waar kansen liggen. Luke is creatief en positief en fijn om mee samen te werken!
Onno
Onno
Vrij toevallig bij dit bedrijf terecht gekomen, maar de klik was meteen goed. Het contact dat ik heb is persoonlijk, makkelijk, zonder dat het ten koste gaat van de professionaliteit. Echt een aanrader voor iedereen die met social advertising aan de slag wilt gaan, maar er de kennis en kunde voor mist.
Menong
Menong
Echt heel tevreden over de samenwerking. Gaat door het vuur om het uiterste eruit te halen!
Stan Duin
Stan Duin
Enorm tevreden over de social ads van Onpressive, Ik had nooit verwacht dat een tiktok ads campagne zo effectief kon zijn. We hebben een omzetgroei gezien waar we heel erg blij mee zijn! Dank!
noHassle
noHassle
Luke heeft ervoor gezorgd dat onze webwinkel dagelijks veel meer bezoekers krijgt door de juiste social adds in te zetten. Nogmaals bedankt!

Our team is comprised of genuinely gifted minds