Skip to main content
GROEISCAN

Ontdek Jouw Groei Potentieel met Onze Groeiscan.

Meer conversies of leads voor jouw merk? Of juist benieuwd hoe wij jullie campagnes winstgevend opschalen? Bij onpressive bieden we een gratis en vrijblijvende Groeiscan aan. Wij analyseren waar jouw grootste winstkansen liggen en geven je persoonlijk advies. Daarna beslis jij of je met ons verder wilt. Geen verplichtingen, alleen waardevolle inzichten.

Gratis groeiscan ontvangen?

Groeiscan
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
WAT WE DOEN

Wij zijn ONPRESSIVE.

Bij Onpressive helpen we jouw merk en webshop winstgevend te groeien met social advertising, e-mail marketing, foto en videoproducties en design. Ons team van specialisten in Groningen creëert op maat gemaakte strategieën die jouw omzet en winst verhogen.

We werken data-gedreven en combineren dit met creatieve oplossingen op platforms zoals TikTok, Instagram, en Facebook. Onze persoonlijke benadering en jarenlange ervaring zorgen voor effectieve en innovatieve campagnes. Of het nu gaat om ad creatives, content design, of A/B testing, wij optimaliseren jouw marketing voor maximale impact. Samen maken we jouw webshop tot een e-commerce gigant.

Plan een strategie callHoe het werk
NUMBERS

Samen groeien.
Jouw strategisch social partner.

Met een compact team van experts, gespecialiseerd in diverse vakgebeiden zoals data-analyse en creatieve strategieën, tillen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau. We nemen grondig jouw bedrijfsvoering, website en andere communicatiekanalen onder de loep, om vervolgens een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen. Met onze nauwkeurige analyses en doelgerichte aanpak, streven we naar het optimaliseren van jouw groeipotentieel en het maximaliseren van jouw succes.

Persoonlijke benadering

Data-gedreven creaties

Trend adaptief

Clients

Julian Bijman
2024-01-18
Enthousiast en nemen ook initiatief. Contact verloopt erg soepel. Al met al zeer tevreden!
Blijhuisdier nl
2024-01-17
Fijne samenwerking! Altijd goed en prettig contact.
Max Ensing
2024-01-17
Ik werk nu 1 jaar samen met Onpressive, een jong en gepassioneerd team. Echt een aanwinst als partner!
Leroy Diets
2023-07-31
Gedreven ondernemer, goed in zijn vak, denkt breder dan zijn eigen vakgebied en zeer fijn om mee samen te werken!
Allard Nieuwenhuis
2023-07-16
Zeer professionele club. Die lui zijn bezeten van social media en ze snappen hoe je met techniek en data je marketing efficiënter en effectiever maakt. Precies wat ik zocht. En zeer korte lijnen, dus supersnel schakelen. Aanrader!
Riklis Karto
2023-07-13
Luke weet het strategisch heel goed neer te zetten. Ben altijd verbaast hoe creatief zij zijn en dingen bedenken waar wij zelf niet aan gedacht hebben. Heeft heel veel waarde toegevoegd aan ons bedrijf en wist het online voor ons naar de next level te tillen! Thanks guys!
Gerjan Zijl
2023-07-13
Enorme bevlogen en jong team die goed up to date is van de nieuwste mogelijkheden op gebied van online communicatie en ads. En bovenal lekker flexibel.
Conversie Online
2023-01-09
Erg prettig samenwerken met Onpressive!
G.E. Bleeker
2022-11-15
Luke doet nu een tijdje mijn social advertising. Erg tevreden met het resultaat en de communicatie. Daarnaast denkt hij ook altijd mee over nieuwe ideeën en de beste uitvoering van al bestaande ideeën.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een strategie call in!

Boek een afspraak