Skip to main content

Over Onpressive

"Be impressed by our online ads"

That’s it. Hier komt onze naam vandaan. Wij willen indruk maken op onze klanten en concurrenten door middel van verbluffende resultaten neer te zetten. Want inderdaad, wij doen er alles aan om te winnen! Daarbij vinden we het natuurlijk erg leuk wat we doen.

Ik ben Luke Millar, profvoetballer bij Chelsea en momenteel topscoorder in de Engelse competitie. Althans, dit was hoe ik het me had voorgezien toen ik als klein jongetje samen met mijn vader een balletje trapte bij de lokale amateurclub.
Gelukkig heb ik deels mijn grote droom mogen beleven in de jeugd van FC Groningen en SC Cambuur, waar ik te maken heb gekregen met een enorme drang om het maximale eruit te halen.

Deze denkwijze is de norm bij Onpressive en is de fundering van elke campagne die we starten: Hoe gaan wij het maximale resultaat voor onze klanten halen?

luke millar foto
luke millar foto

Luke Millar

Eigenaar

Hoe gaan wij jou helpen?

Social advertising is een belangrijk onderdeel van iedere klantreis. Bekend met het woord funnel? Een funnel is een denkbeeldige trechter die jouw potentiële klant verschillende stappen laat doorlopen om uiteindelijk over te gaan op het belangrijkste: De aankoop!

Onpressive ontzorgt je in dit proces door dit stukje bij je weg te nemen en waardoor jij je vol kan focussen op de werkzaamheden binnen jou bedrijf. Wij bedenken en maken creatieve content, maken hier vervolgens campagnes van en optimaliseren deze.

Ook doen wij aan e-mail marketing, omdat dit kanaal erg waardevol is voor elk bedrijf. Wij schrijven verschillende automatiseringen uit, zodat wanneer een website bezoeker of iemand vanuit de advertenties zijn gegevens achter laat, deze jou niet vergeet en door middel van e-mail op de hoogte blijft van jou producten en diensten. Wist jij dat e-mail nog steeds het beste converteert van alle sociale media platformen?

Daarnaast bemoeien wij ons ook met jou landingspagina’s vanuit de advertentie. Zijn deze conversie gericht of ziet het er alleen maar mooi uit? Dit is een veelvoorkomende fout die veel bedrijven maken en wat erg zonde is van het advertentie budget.

Zoals je ziet bemoeien we ons overal mee, maar verder zijn we wel leuke gasten hoor. Nee zonder gekheid, wij willen dat van A tot Z strak staat, zodat jij het beste resultaat haalt!

Klaar om écht op te schalen?

Onze klanten hebben een gemiddelde omzetstijging van 20%.